Menu

Menu

ForsideNyhederKalenderBoligOnline TilmeldingAndre arrangementerBadmintonBordtennisFodboldGang og løbGymnastikHockeyHundetræningHåndboldKrocketPræmiespilVolleyballHjælpOm ÅrreBlomstrende LandsbyNatur omkring ÅrreOm Årre og OplandKontaktBillederByens RumErhvervForeningerInstitutionerLokal NytTilflyttereFaste opslag
Årre
Foto: PR

Nye grunde til salg i Årre

Nye grunde til salg i Årre.

Nu er der en god grund til at købe en byggegrund i Den Blomstrende Landsby – Årre, idet der står 16 nye parcelhusgrunde klar til salg på ”Lindegaardsparken” som er det nye område i byen i nær tilknytning til ”Årre Børnecenter” med skole og børnehave.

Ligeledes er det i området hvor projektet ”Byens rum” er i gang med at blive etableret, og som vil være byens absolutte samlingssted for leg og læring i naturen, med et nyopført ”Street” område og med et parkuranlæg og motorikbane samt opbygget med en sansehave og fitness redskaber og øvrige faciliteter.

Samtidigt er ”Lindegaardsparken” placeret i et område med naturen tæt på, og samtidigt beliggende tæt ved ”Larsens skov” som er et område hvor man kan finde træer og planter samt frugttræer og buske og et righoldigt dyreliv. Ligeledes er der et ”Madpakkehus” i skoven som man frit kan benytte, og hvor hele familien kan hygge sig året rundt.

Så hvis du/ I går med byggetanker og gerne vil besigtige området står vi i Borgerforeningen klar til at vise området og byen frem efter nærmere aftale. Se hjemmesiden www.aarre-by.dk

Med venlig hilsen

Bestyrelsen i Årre Borgerforening.

onsdag 5 feb 2020 - Bent Nissen
Vist: 2521 gange