Menu

Menu

ForsideNyhederKalenderBoligOnline TilmeldingAndre arrangementerBadmintonBordtennisFodboldGang og løbGymnastikHockeyHundetræningHåndboldKrocketPræmiespilVolleyballHjælpOm ÅrreBlomstrende LandsbyNatur omkring ÅrreOm Årre og OplandKontaktBillederByens RumErhvervForeningerInstitutionerLokal NytTilflyttereFaste opslag
Årre
Foto:

Ingen bør sidde ufrivilligt alene til jul og nytår

Find fællesskab og varme hjerter denne højtid med Julevenner og Nytårsvenner.

Vi nærmer os jul og nytår, og for mange danskere er disse to højtider traditionsrige tilbagevendende begivenheder, der oftest byder på hygge, fest og samvær med ens familie og venner. Men desværre er det ikke alle, der har et sted at fejre jul og nytår.

Derfor har vi skabt Julevenner.dk og Nytårsvenner.dk, der bringer folk sammen til juleaften og nytårsaften.

Julevenner.dk er et fælles initiativ af Boblberg og Røde Kors, hvor man kan melde sig som julevært og åbne sit hjem for andre, eller som julegæst og finde andre at tilbringe en hyggelig juleaften sammen med.

 Nytårsvenner.dk kan man finde andre at fejre årets sidste dag med - uanset ens nytårsønske, er der nytårsfællesskaber for alle - sjove fester, hyggelige middage, børnevenlige aftener og mange andre.

Jeg håber, at du/I vil hjælpe med at sprede budskabet om disse to hjertevarme muligheder på jeres hjemmeside og/eller sociale medier.

Via linket her kan du/I finde forslag på en beskrivende tekst samt tilhørende billeder, som kan bruges til jeres deling.

Rigtig god dag

Med venlig hilsen

Boblberg logo

Rosa

lørdag 2 dec 2023 - Bent Nissen
Vist: 792 gange