Menu

Menu

ForsideNyhederKalenderBoligOnline TilmeldingAndre arrangementerBadmintonBordtennisFodboldGymnastikGå klubHundetræningHåndboldKrocketPræmiespilVolleyballHjælpOm ÅrreBlomstrende LandsbyNatur omkring ÅrreOm Årre og OplandTilflyttereKontaktBillederByens RumErhvervForeningerInstitutionerLokal NytFaste opslag
Årre
Foto:

Hvor kommer blomstene og dyrene fra i Årre.

Vi er en arbejdsgruppe under udvalget: De Blomstrende landsbyer, hvor vi skal bygge videre på en forskønnelse af vore indfaldsveje, samt gøre byen spændende og tænke kunst ind i arbejdet.

Hvor kommer blomstene og dyrene fra i Årre.

 

Vi er en arbejdsgruppe under udvalget: De Blomstrende landsbyer, hvor vi skal bygge videre på en forskønnelse af vore indfaldsveje, samt gøre byen spændende og tænke kunst ind i arbejdet.

 

Årre bys vision og strategi:

Byen skal fremstå velholdt, både når man kører ind i byen, og når man færdes rundt i byen.

Private, offentlige og frivillige bidrager alle til at passe på vores by.

Vi startede gruppen op ca. 1/2 -2018, og vi havde mange ideer til hvad vi kunne lave, så vi måtte prioritere, og sætter mål, for hvad vi skal lave og i hvilken rækkefølge.

 

Gruppen består af: Liselotte NielsenLaura HansenAsta Fink NielsenTove ChristensenOle Buhl, Ella og Søren Junker, Peder Ibsen, Egon Vestergård og Susanne Jepsen.

 

Går du med Ideer, modtager vi det gerne og så drøfter vi om det er noget vi kan/vil gå videre med, og om det er noget vores gruppe kan håndtere eller har du tid til at hjælpe hører vi gerne fra dig.

 

Vores mål er vore indfaldsveje, byporte, gøre byen pæn og give liv til byen. Men der kommer ændringer, der gør at vi afventer arbejdet ved byportene og indfaldsvejene, nu hvor hastighederne ændres på Tingvejen til 90 km i timen. 
Så vi ved ikke hvordan det påvirker vores indfaldsveje.

 

Vi har arbejdet med meget andet, og vi har haft mange emner oppe at vende. Det vi er gået videre med er:

-Vi har sat blomster løg ved byporte, ved tunellen og ved kirkestien.
-Vilde blomster er sået ved vej kanter og ved tunellen, dog har vejret ikke været med os, men vi tror på projektet til næste år.
-60 glade blomster er udskåret, malet (af elever på skolen), lakeret og monteret til den store dag hvor Årre fejrede godkendelsen af de 5 blomster.
-28 dyr til Larsens skov, skåret, malet og monteret. Det giver mulighed for en god skovtur, når du går på jagt efter at finde de søde dyr.

-Der arbejdes på 2 kysse bænke der skal opsættes i vores dejlige natur lige uden for byen. 

-Og der skal males på små sten, som kommer til at dukke op i bybilledet-skov-Hybenbo.
-Området ved bus stoppestedet i midtbyen, strammes op.

-Der søges om penge til store flotte krukker, der skal erstatte de små forskellige der står rundt i byen. Så byen fremstår frodig og blomstrende.

 

Vi modtager gerne blomsterløg, så har du noget der skal tyndes ud modtager vi gerne. Kan afleveres til os i gruppen eller hos Poul Verner. Så sætter vi dem rundt i byen til glæde og gavn for alle.

 

Vi er frivillige, og arbejder når vi kan, det har været sjovt og hyggeligt og vi glæder os over at tingene er blevet taget godt imod og at der bliver passet godt på det.

 

Vi vil arbejde videre med målet om at Årre – den blomstrende landsby er velholdt, og tænke nye måder at vise blomster, lys og kunst frem på.

Tanken om at få en flot by, der samtidig er rimelig vedligeholdelses fri kræver nogle gode tanker.

 

 

torsdag 13 sep 2018 - Bent Nissen