Menu

Menu

ForsideNyhederKalenderBoligOnline TilmeldingAndre arrangementerBadmintonBordtennisFodboldGang og løbGymnastikHockeyHundetræningHåndboldKrocketPræmiespilVolleyballHjælpOm ÅrreBlomstrende LandsbyNatur omkring ÅrreOm Årre og OplandTilflyttereKontaktBillederByens RumErhvervForeningerInstitutionerLokal NytFaste opslag
Årre
Foto:

Så blev naturen lettet for affald

Efter en flot indsats af masser frivillige børn og voksne

Så blev naturen lettet for affald.

Efter en flot indsats af masser frivillige børn og voksne fremstår byen og indfaldsvejene til Årre nu lettet for affald, og byen er nu klar til at byde gæster velkommen til konfirmationsdagen d. 30. april.

Lørdag formiddag d. 23. april mødte masser af frivillige børn og voksne op på P. Pladsen ved Kroen, og her uddelte medlemmer af bestyrelsen i Årre Borgerforening sække til de fremmødte, og alle fik udleveret en rute som herefter blev støvsuget for affald.

Og affald var der rigeligt af, bl.a. navkapsler rester af gamle bildæk, metalkasse samt dåser og flasker og pap og papir, samt andre underlige efterladenskaber.

Især strækningen langs Tingvejen er særlig slem, her oplever vi hvert år masser af dåser og pizzabakker og plastik, i mængder som bare fylder godt op i affaldssækkene.

Så efter en stor og flot indsats stod kroparret på Årre Kro klar til at byde på varme pølser og lidt til at skylle halsen med, og alle var enige om at det havde været en god oplevelse at være med til at frigøre naturen for hele den store mængde af affald. Alle gav udtryk for at de gerne ville hjælpe til igen til næste år.

Bestyrelsen vil gerne takke alle for hjælpen og håber at vi kan gentage succesen igen til næste forår.

Med venlig hilsen

Bestyrelsen i Årre Borgerforening.

mandag 25 apr 2022 - Bent Nissen