Menu

Menu

ForsideNyhederKalenderBoligOnline TilmeldingAndre arrangementerBadmintonBordtennisFodboldGymnastikGå klubHundetræningHåndboldKrocketPræmiespilVolleyballHjælpOm ÅrreBlomstrende LandsbyNatur omkring ÅrreOm Årre og OplandTilflyttereKontaktBillederByens RumErhvervForeningerInstitutionerLokal NytFaste opslag

Nordea-fondens Her bor vi-pulje kan søges igen!

Kære støttede projekt

Sidste efterår fik I støtte fra Nordea-fondens Her bor vi-pulje til at styrke fællesskabet og det gode liv i jeres mindre bysamfund.

Vi har netop genåbnet Her bor vi-puljen med 50 mio. kr., fordi vi oplevede så stor efterspørgsel på puljen – samt for at bidrage til genstarten af foreningsliv og fællesskaber efter et år med corona.

Puljen er igen i år målrettet småbyer med 200-5.000 indbyggere i hele Danmark, og der kan igen søges op til 1 mio. kr.: https://nordeafonden.dk/herborvi

 

Hjælp os med at sprede budskabet

Som støttemodtagere er I de bedste ambassadører for Her bor vi-puljen, og vi håber, I vil hjælpe os med at sprede budskabet til andre driftige foreninger og ildsjæle.

Det kan I gøre mund-til-mund, via netværk, eller ved at dele vores Facebookopslag.
I er også meget velkomne til at kommentere på Facebooksopslaget og fx dele et billede fra jeres projekt. Det vil give andre foreninger troen på, at store drømme kan realiseres 

Hvis I savner inspiration til, hvordan I kan få medierne til at dække jeres projekt, så se dette fine eksempel fra Havnsø Havnebad.

 

I kan ikke søge til samme projekt, men…

Som støttemodtagere af Her bor vi-puljen kan I ikke søge puljen igen til samme projekt.

Men hvis I har idéer til nye projekter, eller hvis andre foreninger i jeres by har gode projektidéer, så er I velkomne til at søge puljen igen i år.

 

Giv lyd, hvis I har en god historie

Vi samler på gode Her bor vi-historier til inspiration til både nuværende og kommende projekter. Så prik endelig til mig, hvis I har en god historie, et fint billede eller en stærk video fra jeres projekt.

 

Fortsat god vind med jeres projekt – vi glæder os til fortsat at følge det.

 

 

Venligst,

Marianne Løth Pedersen
Kommunikationskonsulent

 

 

tirsdag 11 maj 2021 - Bent Nissen