Menu

Menu

ForsideNyhederKalenderBoligOnline TilmeldingAndre arrangementerBadmintonBordtennisFodboldGymnastikHundetræningHåndboldKrocketPræmiespilVolleyballHjælpOm ÅrreBlomstrende LandsbyNatur omkring ÅrreOm Årre og OplandTilflyttereKontaktBillederErhvervForeningerInstitutionerLokal NytFaste opslag
Årre
Foto: PR

Nu er vi fremme ved målstregen

Glædelig nyhed vedrørende projekt " Byens rum " i Årre

Så nåede vi målstregen.

 

Bag denne overskrift ligger der en super glædelig nyhed som vedrører projektet ”Byens rum” i Årre, da vi netop er nået frem til målstregen for hele det økonomiske grundlag for det samlede projekt som er på knap 3 millioner, idet vi netop har modtaget beskeden om at vores ansøgning på kr. 450.000 til puljen til byfornyelse og udviklingsplaner er blevet imødekommet af Udvalget for Plan og Teknik i Varde Kommune, på deres møde i sidste uge.

Med dette tilsagn, sammen med de øvrige flotte økonomiske tilsagn bl.a. fra Realdania og fra to private fonde i området, samt offentlige fonde og støtteordninger og støtte fra SE Vækstpulje, og Andelskassernes Bank samt LAG midler, har vi nu sikret et stabilt grundlag for at kunne gennemføre hele projektet inden for et til to år.

Samskabelsesprojektet som er faseopdelt bliver gennemført i 3 etaper, det betyder at man inden længe vil kunne begynde at se strukturen i projektet, idet meget af arbejdet indtil videre er blevet gennemført for at få ryddet og klargjort arealet til etape 1, og her vil man inden længe kunne begynde at se hvordan projektet vil forme sig på denne del af arealet.

Indtil nu har styregruppen koncentreret arbejdet på at få udvalgt og bestilt alle de forskellige faciliteter samt øvrige grund materialer som skal anlægges og placeres og opstilles i ”byens rum”. Ligeledes har meget af arbejdet indtil videre drejet sig om at få udarbejdet de forskellige papirer og dokumenter som skal bruges ifm. byggeansøgninger til kommunen, således at vi overholder alle de lovkrav der er forbundet med et sådant projekt.

Så hold øje – det bliver en spændene fremtid vi går i møde i Den Blomstrende Landsby – Årre!

Med venlig hilsen

På styregruppens vegne

Poul Verner Christensen

22965790

søndag 25 aug 2019 - Bent Nissen