Menu

Menu

ForsideNyhederKalenderBoligOnline TilmeldingAndre arrangementerBadmintonBordtennisFodboldGymnastikGå klubHundetræningHåndboldKrocketPræmiespilVolleyballHjælpOm ÅrreBlomstrende LandsbyNatur omkring ÅrreOm Årre og OplandTilflyttereKontaktBillederByens RumErhvervForeningerInstitutionerLokal NytFaste opslag
Årre
Foto:

Midsommerfest i Årre 2019 ( Opdatering )

På det grønne område ved Fyrrevænget

ÅRRE BORGERFORENING

MIDSOMMERFEST

 Søndag den 23. juni 2019, start kl. 19.00

          på det grønne område ved Fyrrevænget

 

Bemærk: Båltale ca. 19.45 og Bålet tændes ca. kl. 20.00

               så mød endelig op på pladsen i god tid.

 

Båltaler: Borgmester Erik Buhl Nielsen, Varde Kommune.

Musik: Vagn Christensen, Årre´s lokale Musiker.

 

På pladsen vil der som altid være opstillet et telt samt borde og stole, og der kan købes pølser, brød, sodavand, øl, kaffe og hjemmebagt kage m.m. / Der er GRATIS snobrød til alle børn

Husk! Medbring selv en pind til snobrødsbagningen.

     MØD OP TIL EN HYGGELIG AFTEN

Sct. Hans festen er på trapperne!

Bestyrelsen er ved at lægge sidste hånd på det praktiske, således at rammerne for en god Sct. Hans fest er på plads og i orden, en fest som er planlagt for hele familien.

Traditionen tro plejer det at være en aften hvor rigtig mange borgere fra by og land mødes på det "Grønne" område på Fyrrevænget. Igennem de seneste år har vi oplevet en positiv opbakning og deltagelse til arrangementet, og på denne måde kan vi fastholde en god traditionen.

Årets båltaler er Borgmester Erik Buhl Nielsen og som altid vil vores lokale Musiker Vagn Christensen spille op til at deltagerne kan synge de traditionsrige Sct. Hans sange.

Som altid vil der være opstillet et telt på pladsen hvor man købe sig en øl eller sodavand, eller kage og kaffe & the. For børnene vil der også i år være mulighed for at bage sig et gratis snobrød, så husk endelig at medbringe en snobrødspind denne aften.

Som noget nyt vil der i år være opvisning af nogle danseglade børn som vil fremvise nogle dejlige sommer-danse, dette vil foregå ved 19.30 tiden, så mød endelig op i god tid og få denne oplevelse med.

Også i år tænder vi bålet lidt tidligere, således at endnu flere børn kan få mulighed for at opleve at bålet bliver tændt og at ”Heksen” futter af til Bloksbjerg. Teltet vil være åbent fra kl. 19.00 og båltalen bliver gennemført ca. kl. 19.45

Nu håber vi at vejret vil være med os, og at rigtig mange borgere fra både by og land vil møde op til en festlig og forhåbentlig lun og dejlig midsommeraften i Årre.

Vel mødt.

Med venlig hilsen

Bestyrelsen i Årre Borgerforening.

tirsdag 11 jun 2019 - Michael Molbek