Menu

Menu

ForsideNyhederKalenderBoligOnline TilmeldingAndre arrangementerBadmintonBordtennisFodboldGymnastikHundetræningHåndboldKrocketPræmiespilVolleyballHjælpOm ÅrreBlomstrende LandsbyNatur omkring ÅrreOm Årre og OplandTilflyttereKontaktBillederErhvervForeningerInstitutionerLokal NytFaste opslag
Årre
Foto:

Et økonomisk skulderklap til ”Byens Rum” i Årre.

Et økonomisk skulderklap til ”Byens Rum” i Årre.

Glæden var stor da ”Styregruppen” bag samskabelsesprojektet ”Byens Rum” kunne byde velkommen til Filialdirektør Karsten B. Svendsen og Filialdirektør Martin Ibsen fra Andelskassernes Bank, samt til Børge Ottosen fra Grimstrup som er medlem af Aktionærrådet i Andelskassen.

Anledningen var at Aktionærrådet havde besluttet at vi skulle modtaget et beløb på 12.000 Kr. til støtte til vores projekt og som vil blive anvendt til gavn og glæde for de kommende brugere af ”Byens Rum”. Beløbet stammer fra Andelskassens lokallånspulje og som bl.a. udloddes efter nogle udvalgte kriterier, hvoraf et af kriterierne er at styrke kreativitet, læring og innovation blandt børn og unge, og det må jo siges at vores projekt til fulde opfylder.

Som det fremgår af billederne skal projektet opbygges på det areal som netop er blevet frigjort efter nedbrydningen af de gamle skolebygninger som er blevet overflødige efter byggeriet af det nye og flotte ”Børnecenter” i Årre.

Projektet er planlagt opført i 3 etaper og etape 1 skal igangsættes så snart vi får overdraget det frigjorte areal til formålet af Varde Kommune.

Samskabelsesprojektet er udviklet i et tæt samarbejde mellem Årre Borgerforening samt Årre Boldklub, skolen og børnehaven. Med dette skulderklap er vi kommet endnu et skridt nærmere vores mål og vi vil her endnu engang udtrykke en stor og varm tak til Aktionærrådet og Andelskassen for opbakningen til projektet.

søndag 10 feb 2019 - Bent Nissen