Menu

Menu

ForsideNyhederKalenderBoligOnline TilmeldingAndre arrangementerBadmintonBordtennisFodboldGymnastikHundetræningHåndboldKrocketPræmiespilVolleyballHjælpOm ÅrreBlomstrende LandsbyNatur omkring ÅrreOm Årre og OplandTilflyttereKontaktBillederErhvervForeningerInstitutionerLokal NytFaste opslag
Årre
Foto:

Giv en hånd med.

Indsamling af affald langs indfaldsvejene og i byen i Årre, Lørdag d. 21 April

Giv en hånd med!

Inden så længe skal der indsamles affald langs indfaldsvejene og i byen i Årre, således at byen og indfaldsvejene kan se flotte og rengjorte ud til den store konfirmations søndag i maj måned og som altid foregår det med hjælp af frivillige, i et samarbejde med medlemmer af bestyrelsen.

Opgaven vil finde sted lørdag d. 21. april 2018 fra kl. 9.30 og til ca. kl. 13.00 og man møder blot op på P. Pladsen ved siden af Årre Kro.

Her vil bestyrelsen for Borgerforeningen står klar med tomme sække samt med biler og trailere som vil køre rundt og samle sækkene op, efterhånden som de bliver fyldt med affald.

Borgerforeningen byder på varme pølser og lidt til at skylle halsen med når opgaven er blevet løst, så vi håber at rigtig mange frivillige voksne og børn vil give en hånd med,

Man kan blot møde op, eller man kan ringe og tilmelde sig til Poul Verner på mobil 22965790 eller på mail: pvc@cdnet.dk

 

Med venlig hilsen

Bestyrelsen i Årre Borgerforening.

fredag 13 apr 2018 - Bent Nissen