Menu

Menu

ForsideNyhederKalenderBoligOnline TilmeldingAndre arrangementerBadmintonBordtennisFodboldGang og løbGymnastikHockeyHundetræningHåndboldKrocketPræmiespilVolleyballHjælpOm ÅrreBlomstrende LandsbyNatur omkring ÅrreOm Årre og OplandTilflyttereKontaktBillederByens RumErhvervForeningerInstitutionerLokal NytFaste opslag
Årre
Foto:

Åben hus på Hybenbo

Torsdag den 27. april 2017

 

kl. 14.30 frem til ca. kl. 18.30

 

Denne dag åbner ”Hybenbo” dørene, og byder velkommen til alle ældre medborgere i og uden for Årre, som skulle have lyst til ved selvsyn at se stedet og forholdene samt møde beboerne på Ældreboligcentret i Årre.

 

”Hybenbo” er stedet, hvor man i tryghed kan nyde sin alderdom i et godt fællesskab med masser af spændende aktiviteter og med en god og kærlig omsorg og forplejning.

 

Dagen er også for pårørende, som skulle have lyst til at deltage, og hermed få indsigt i, hvordan man kan sikre sine ældre familiemedlemmer et sted, hvor de kan nyde deres tredje alder i trygge rammer og sikre omgivelser.

 

Programmet for dagen er følgende:

 

  • 14.30 Velkomst og orientering ved udvalgsformand Thyge Nielsen
  • 14.30 – 15.15 Kaffe og kage
  • 15.15 – 16.00 Underholdning med sang og musik ved Børge Ottosen
  • 16.00 – 17.00 Rundvisning på centret, og besøg hos enkelte beboere.

Ligeledes vil der være mulighed for at stille spørgsmål om praktiske og økonomiske forhold til en medarbejder fra Varde Kommune, som vil være tilstede denne dag på centret.

  • 17.00 – 18.30 Her kan man nyde en lækker 2 retters menu, og opleve den gode og

varme mad, som beboerne hver dag får leveret direkte fra Årre Kro.

 

Egenbetaling 50 kr./person inkl. kaffe (Særpris denne dag)

 

Ønsker man at benytte sig af gratis transport, vil flere frivillige stå parat til at hente og bringe direkte fra hjemadressen. Ønsker man at deltage i middagen, skal man huske at tilmelde sig

senest den 24. april 2017 til

Anna Dorrit Østergaard, tlf. 7519 2314 – mail adth@bbsyd.dk

 

Arrangører: Varde Kommune, Beboere og personale på ”Hybenbo”, ”Hybenbo”’s venner, Årre-Grimstrup Pensionistforening samt Årre Borgerforening.

fredag 17 mar 2017 - Michael Molbek