Menu

Menu

ForsideNyhederKalenderBoligOnline TilmeldingAndre arrangementerBadmintonBordtennisFodboldGang og løbGymnastikHockeyHundetræningHåndboldKrocketPræmiespilVolleyballHjælpOm ÅrreBlomstrende LandsbyNatur omkring ÅrreOm Årre og OplandKontaktBillederByens RumErhvervForeningerInstitutionerLokal NytTilflyttereFaste opslag

”Årets fest i Årre” blev en ”Mega” succes.

”Årets fest i Årre” blev en ”Mega” succes.

Det blev helt igennem en fantastisk festdag i Årre lørdag d. 11. juni, der blev festet igennem fra tidlig morgen til sen aften, en festdag for både børn og voksne, og hvor byen var pyntet op med flag alléen igennem Skolegade, og rigtig mange borgere havde fulgt opfordringen om at sætte flaget til tops denne dag, så mange tak for det.

Alle byens og områdets borgere var inviteret til kaffe og brunsvigere samt kagemænd af Kvist Industries A/S for at deltage i indvielsen af den store og flotte frugtplantage, som er blevet anlagt på området ned ved fabrikken på Rønneallé, og som blev overdraget som en gave til Borgerforeningen og byens borgere.

Herefter spillede Varde Garden op for fuld musik og udførte et flot ”Tattoo” nede på området ved fabrikken, herefter gik alle i samlet flok igennem byen med en afstikker ind på området ved ”Byens rum” og Årre Børnecenter og tilbage til ”Oasen” hvor de afsluttede og fik serveret en sodavand.

Det næste punkt på dagens program var afsløringen af den store skulptur, som er blevet skænket byen af Poul Erik Bech Fonden, og som er blevet placeret ved indgangen til ”Oasen” ved indgangen fra Skolegade.

En fantastisk flot skulptur, som er udført af den anerkendte tyske billedhugger og skulptør Jörg Plickat fra Hamborg. En skulptur som hedder ”Movimiento” eller på engelsk ”Movement”.

Efter afsløringen, og efter flere taler blev alle de fremmødte trakteret med lækre og friskbagte kransekage stykker fra Kroen sammen med et glas kold rosevin, det var der heldigvis rigtig mange som ønskede at deltage i, og stemningen var helt i top, og solen skinnede fra en skyfri himmel.

Herefter gik turen videre til ”Byens rum”, hvor Boldklubben og Borgerforeningen endelig kunne få gennemført den ”Folkelige” indvielsen af projektet, som desværre ikke kunne gennemføres sidste år pga. Covid - 19 og på grund af forsamlingsloftet.

En indvielse som i den grad var møntet på, at vi endelig kunne få mulighed for at sige tak til alle de frivillige, som igennem hele projektforløbet har ydet en hel fantastisk indsats, og brugt et utal af timer igennem hele opbygningsfasen og især også for at få sagt tak til alle de frivillige, som året rundt sikrer, at området altid er passet og veltrimmet, til stor glæde og gavn for både børn og voksne.

Her kunne vi byde alle de fremmødte på en omgang røde og stegte pølser fra ”Pølseprinsessen” sammen med gode og afkølede drikkevarer fra Dag‘li Brugsen, lige til at skylle halsen med, og som blev nydt til dejlig sang og musik af Linda Kubo og Karl Gade.

For børnene var der arrangeret ansigtsmaling, der blev spillet stang- og bordtennis, der blev kørt på Pumptrackbanen og Skaterrampen hele eftermiddagen igennem, overalt på området lød der børnelatter, og imellem de voksne gik snakken lystigt.

Herefter havde bestyrelsen i Vennekredsen for Årre Kro og Årre Invest samt kroparret inviteret på en fremvisning af de nye bygninger ved kroen med servering af en kold fadøl, og snolder poser til børnene, det var der heldigvis mange der benyttede sig af.

Herefter blev dørene åbnet til kroen for dem, som havde tilmeldt sig til at indtage en meget lækker ”Sommerbuffet”, som kroen i dagens anledning havde arrangeret til en ”specialpris” for både børn og voksne, og som blev indtaget til lyden af dejlig musik og skønne sange af Matz Rudklint og Dorthe Tagmose, en skøn aften som i den grad rundede en hel igennem fantastisk festdag af i Den Blomstrende Landsby – Årre.

Der skal til slut lyde en stor og varm tak til alle de frivillige, som både før, og under samt efter, har hjulpet og bidraget med masser af praktiske opgaver for at gøre denne dag til en festdag – tak til Varde Garden, Musikere og sangere, Kvist Industries A/S, Poul Erik Bech Fonden, Pølseprinsessen, Årre Kro, Dagli’Brugsen, Årre Børnecenter, Vagn Kristensen.

TAK ALLE SAMMEN.

På vegne af Årre Boldklub – Årre Borgerforening – Vennekredsen for Årre Kro & Årre Invest A/S

søndag 19 jun 2022 - Bent Nissen
Vist: 1166 gange