Menu

Menu

ForsideNyhederKalenderBoligOnline TilmeldingAndre arrangementerBadmintonBordtennisFodboldGang og løbGymnastikHockeyHundetræningHåndboldKrocketPræmiespilVolleyballHjælpOm ÅrreBlomstrende LandsbyNatur omkring ÅrreOm Årre og OplandTilflyttereKontaktBillederByens RumErhvervForeningerInstitutionerLokal NytFaste opslag
Årre
Foto:

Et stort og flot skulderklap

Vennekredsen for Årre Kro modtog i sidste uge en hilsen fra Nordlys Vækstpulje

Et stort og flot skulderklap.

Igennem flere år har Vennekredsen for Årre Kro, sammen med masser af frivillige af byens og områdets borgere samt foreninger, - håndværkere og virksomheder stået last og brat omkring vores lokale og kulturelle samlingssted i Årre - nemlig ved at købe folkeaktier i selskabet som ejer bygningerne og som samtidigt igennem næsten 20 år har ydet et enormt stort stykke frivilligt arbejde i forbindelse med løbende renoveringer samt ved nye tilbygninger til kroen.

Det var derfor med stor glæde at Vennekredsen i sidste uge modtog en hilsen fra Norlys Vækstpulje, om at de havde besluttet at yde en støtte på godt 156.000 kr. til vores kommende projekter omkring en væsentlig ”Energioptimering” af bygningen.

Planer som vi i Vennekredsen har arbejdet på, i et tæt samarbejde med selskabet bag kroen, ud fra temaet ”bæredygtig energi” som er et af de 17 verdensmål, med en bæredygtig udvikling og samtidigt medvirke til at mindske CO 2 udslippet i atmosfæren.

Vores planer falder helt i tråd med den situation vi i øjeblikket befinder os i, ikke kun i Danmark men i hele Europa, med de kraftige stigninger der er på både strøm og gas, og som der bruges rigtigt meget af på Kroen året rundt.

Med venlig hilsen

Poul Verner Christensen

Formand

Vennekredsen for Årre Kro.

onsdag 18 maj 2022 - Bent Nissen