Menu

Menu

ForsideNyhederKalenderBoligOnline TilmeldingAndre arrangementerBadmintonBordtennisFodboldGymnastikGå klubHundetræningHåndboldKrocketPræmiespilVolleyballHjælpOm ÅrreBlomstrende LandsbyNatur omkring ÅrreOm Årre og OplandTilflyttereKontaktBillederByens RumErhvervForeningerInstitutionerLokal NytFaste opslag
Årre
Privat foto Foto:

Naturen er nu rengjort for affald i Årre.

Naturen er nu rengjort for affald i Årre.

Lørdag d. 24. april stod rigtig mange børn og voksne klar til at yde en ekstra indsats for at få rengjort alle vore indfaldsveje, samt byen for affald.

Langs vore indfaldsveje fandt man mængder af både dåser og flasker og plastic, men især langs Tingvejen blev der fundet store mængder af plastic og papir og bægre som måske stammer fra flere måltider af Take Away mad.

Alle ydede en flot indsats og inden for ca. 3 timer var vi færdige, og på grund af Corona virusset blev der i år ikke budt på varme pølser på kroen, men i stedet fik børnene udleveret en frisk brik Juice samt en snolder pose og de voksne fik et par øller med hjem til dagens frokost.

Med stolthed kan vi nu byde alle vore gæster og besøgende velkommen til ”Den Blomstrende Landsby", samtidigt kan borgere i byen og på landet nu nyde synet af en rengjort by og landevej.

Bestyrelsen vil gerne takke alle de frivillige deltagere for indsatsen, og håber at alle er klar igen om et års tid når byen atter skal forårs rengøres.

Med venlig hilsen

Bestyrelsen i Årre Borgerforening.

mandag 26 apr 2021 - Bent Nissen