Menu

Menu

ForsideNyhederKalenderBoligOnline TilmeldingAndre arrangementerBadmintonBordtennisFodboldGang og løbGymnastikHockeyHundetræningHåndboldKrocketPræmiespilVolleyballHjælpOm ÅrreBlomstrende LandsbyNatur omkring ÅrreOm Årre og OplandKontaktBillederByens RumErhvervForeningerInstitutionerLokal NytTilflyttereFaste opslag

Et Brag af en digital fest i Årre

Sammen hver for sig.

Med en helt fantastisk opbakning af byens borgere blev der festet igennem fredag d. 27. november hvor ca. 300 borgere fra både by og land deltog i ”Spis sammen – men hver for sig”, hvor maden blev leveret fra Årre Kro som i dagens anledning havde sammensat en lækker tre retters menu og Dag´li Brugsen havde fundet en god vin til en specialpris, som matchede perfekt til maden.

Underholdningen blev udført af lokale sangere og musikere der i dagens anledning bakkede arrangementet op ved at optræde gratis, og som i den grad gjorde aftenen til festaften.

Så rundt omkring i de små hjem blev der festet igennem, og ud fra billeder der løbende blev indsendt og streamet online, hvor man tydeligt kunne se at humøret og stemningen var top, så med de erfaringer vi har opnået, er det ikke udelukket at der en anden gang vil blive gennemført en fest i Årre på denne måde.

Fra arrangørerne skal der lyde en stor tak til alle, som i den grad har bidraget til at gøre denne aften til en festaften, som samtidigt medvirker til at styrke fællesskabet i lokalsamfundet.

 

Med venlig hilsen

Poul Verner Christensen

mandag 30 nov 2020 - Michael Molbek
Vist: 2787 gange