Menu

Menu

ForsideNyhederKalenderBoligOnline TilmeldingAndre arrangementerBadmintonBordtennisFodboldGang og løbGymnastikHockeyHundetræningHåndboldKrocketPræmiespilVolleyballHjælpOm ÅrreBlomstrende LandsbyNatur omkring ÅrreOm Årre og OplandKontaktBillederByens RumErhvervForeningerInstitutionerLokal NytTilflyttereFaste opslag
Årre
Foto: Privat

Årre gør klar til kæmpe fest

Der sker meget i Årre - igennem hele året har der rigtig været gang i den med en masse projekter, og vi plejer altid at feste og fejre det undervejs – dette har bare ikke været muligt i år.

Vi plejer at holde en masse arrangementer, alt lige fra Gadefester, Byfest, Høstfest og Halloween for ikke at forglemme de kommende julearrangementer – alt er aflyst. Vi er en masse festglade mennesker i Årre, vi er jo ved at koge over når vi ikke får lov til at dele fællesskabet i så lang tid, derfor har vi i Årre nu inviteret alle i by og på land til en kæmpe fest; ”Årre Sammen – Hver for sig”.

Konceptet er simpelt – alle kan tilmelde sig festen, som foregår Digitalt. Der er mulighed for at bestille en god pakke, hvor brugsen leverer en dejlig flaske vin (og slik til børnene), og kroen har sammensat en 3-retters menu som kan bestilles, afhentes og nydes hjemme i stuerne – alle de lokale bakker op, lokale musikere stiller op og leverer musikken til hele aftenen - det perfekte koncept til en dejlig aften.

Arrangementet starter online kl. 18.30 med lidt underholdning hjem til stuerne. Samtidig er der oprettet en gruppe på Facebook, hvor snakken og billederne kan strømme igennem hele aftenen.
Hele arrangementet er bakket op af en masse frivillige, som både leverer teknikken og programmet bag – det bliver lige præcis den fest man gerne selv vil have, sammen med alle andre 

Der er sørget for noget til alle generationer. Vi har haft meget fokus på at det skal være et arrangement for alle – selv dem på den anden side af jorden vil kunne deltage. Man kan komme med til festen uanset hvor man befinder sig, også selvom man måske bare kun lige har tid til at se hvad der mon nu er fundet på i Årre.

Lige nu vælter det ind med tilmeldinger, men der er plads til alle, så ønsker du at deltage kan du finde flere detaljer omkring arrangementet på Facebook gruppen ”Årre den blomstrende landsby”. Vi glæder os til at feste med Jer.

lørdag 21 nov 2020 - Bent Nissen
Vist: 3338 gange