Menu

Menu

ForsideNyhederKalenderBoligOnline TilmeldingAndre arrangementerBadmintonBordtennisFodboldGymnastikGå klubHundetræningHåndboldKrocketPræmiespilVolleyballHjælpOm ÅrreBlomstrende LandsbyNatur omkring ÅrreOm Årre og OplandTilflyttereKontaktBillederByens RumErhvervForeningerInstitutionerLokal NytFaste opslag
Årre
Foto:

Årre Borgerforening får støtte til projektet "Byens rum" i Årre.

Årre Borgerforening har fået 300.000 kr. fra Nordea-fonden til projektet "Byens rum", der vil bidrage til at skabe mere aktivitet i byen og i hele lokalområdet.

 

Med 300.000 kroner i støtte fra Nordea-fondens Her bor vi-pulje kan Borgerforeningen nu igangsætte 4. etape af projektet, der har været på tegnebrættet siden 2018 og forventet igangsat i slutningen af 2020 og afsluttet i 2021.

 

Formand Poul Verner Christensen i Årre Borgerforening glæder sig især til at få den sidste etape i samskabelsesprojektet "Byens rum" igangsat og færdiggjort langt tidligere end forventet, for det generøse fondsbidrag og støtte udgør et kvantespring i projektet.

 

Med støtten håber Borgerforeningen at kunne styrke og bidrage til det lokale fællesskab.

 

Der er ingen tvivl om at skabelsen af dette projekt øger man muligheden for bedre trivsel for alle byens borgere uanset alder, da der er blevet skabt et område til både leg og læring og hvor generationer kan mødes og på denne måde skabe nye relationer og venskaber i fremtiden og samtidigt øge det lokale fællesskab.

 
60 mio. kr. til lokale fællesskaber

Årre Borgerforening har modtaget 300.000 kroner i støtte fra Nordea-fondens Her bor vi-pulje på
60 mio. kr., der uddeles til projekter, som styrker lokale fællesskaber og sammenhængskraften i mindre byer.

 

”Det syder og bobler ude i de små bysamfund, og med dette økonomiske rygstød får de mange lokale ildsjæle i Årre i Varde Kommune ekstra mulighed for at sætte deres virketrang i spil til gavn for fællesskabet," siger Henrik Lehmann Andersen, direktør i Nordea-fonden, som støtter godt liv.  

 

Her bor vi-puljen havde ansøgningsfrist 1. august 2020, og i alt forventes cirka 150 mindre byer med 200-5.000 indbyggere at få støtte fra puljen til aktiviteter og fællesskaber.

torsdag 5 nov 2020 - Bent Nissen