Menu

Menu

ForsideNyhederKalenderBoligOnline TilmeldingAndre arrangementerBadmintonBordtennisFodboldGymnastikGå klubHundetræningHåndboldKrocketPræmiespilVolleyballHjælpOm ÅrreBlomstrende LandsbyNatur omkring ÅrreOm Årre og OplandTilflyttereKontaktBillederByens RumErhvervForeningerInstitutionerLokal NytFaste opslag

Indvielsen af Byens rum i Årre.

Info om indvielse af Byens rum

Indvielsen af Byens rum i Årre.

I lyset af Covid-19 pandemien vil indvielsen af Byens rum og Årre Børnecenter få et andet forløb end forventet i forhold til vores planer fra starten af projektet.

Vi vil som planlagt afvikle en officiel indvielse d. 28. aug. med alle bidragsydere fra de forskellige offentlige og private fonde og puljer samt øvrige sponsorer, og alle håndværkere og leverandører som har bidraget til projektet, er inviteret med til denne begivenhed.

Ligeledes vil der være repræsentanter til stede fra byrådet og øvrige folk fra div. udvalg og teams på Rådhuset samt medlemmer fra Udviklingsrådet i Helle Øst og fra bestyrelsen i LAG Fanø/Varde samt repræsentanter fra DGI og De Blomstrende Landsbyer i Danmark, og ligeledes repræsentanter fra landdistrikternes Fællesråd.

Borgmester Erik Buhl Nielsen vil sammen med to børn fra Årre Børnecenter klippe den ”Røde” snor som et synligt bevis på at området nu officielt kan inddrages som et sted til leg og læring, et sted hvor mennesker i alle aldre kan mødes og danne fælles sociale relationer på alle tidspunkter af dagen.

Styregruppen og bestyrelserne i Årre Boldklub og Borgerforeningen samt Årre Børnecenter vil senere holde en helt specielt indvielses fest for alle de frivillige som har bidraget igennem hele projektforløbet, og for dem der dagligt bidrager med frivilligt arbejde i byen året rundt.

Den store folkelige og festlige indvielse af Byens rum og Årre Børnecenter vil finde sted når forsamlingsforbuddet på et tidspunkt bliver ophævet, eller når vi kan mødes op til 300 - 400 mennesker på en gang.

 

Med venlig hilsen fra Årre Børnecenter - Styregruppen – Årre Boldklub – Årre Borgerforening.

 

tirsdag 11 aug 2020 - Michael Molbek