Menu

Menu

ForsideNyhederKalenderBoligOnline TilmeldingAndre arrangementerBadmintonBordtennisFodboldGang og løbGymnastikHockeyHundetræningHåndboldKrocketPræmiespilVolleyballHjælpOm ÅrreBlomstrende LandsbyNatur omkring ÅrreOm Årre og OplandKontaktBillederByens RumErhvervForeningerInstitutionerLokal NytTilflyttereFaste opslag
Årre
Foto:

Alle lurede på en lille banko gevinst.

Alle lurede på en lille banko gevinst.

 

Humøret var højt til bankospillet på ældrecentret Hybenbo i Årre, og alle deltagerne lurede på en lille gevinst i form af kaffe og chokolade.

Beboerne på Hybenbo og flere pårørende samt Hybenbo venner og borgere fra byen deltog mandag eftermiddag i det årlige bankospil som sponsoreres af Borgerforeningen i Årre, en eftermiddag i hyggens tegn med sang og bankospil og et dejligt kaffebord med boller og lækker lagkage.

Som tradition tro blev der serveret en lille en til kaffen, og alle deltagerne nød hinandens selskab og nogle fik lagt brikkerne på de rette tal og kunne derfor råbe banko og få sig en lille gevinst i hånden for indsatsen.

Tak for en dejlig eftermiddag, glæder mig allerede til næste år hvor vi mødes igen til det årlige bankospil og hygge på Hybenbo.

Med venlig hilsen

Poul Verner Christensen

Formand

Årre Borgerforening.

 

søndag 19 nov 2017 - Bent Nissen
Vist: 635 gange