Menu

Menu

ForsideNyhederKalenderBoligOnline TilmeldingAndre arrangementerBadmintonBordtennisFodboldGang og løbGymnastikHockeyHundetræningHåndboldKrocketPræmiespilVolleyballHjælpOm ÅrreBlomstrende LandsbyNatur omkring ÅrreOm Årre og OplandKontaktBillederByens RumErhvervForeningerInstitutionerLokal NytTilflyttereFaste opslag
Årre
Foto:

Elever fra 6. klasse på Årre, Agerbæk, og Starup Skoler skriver breve til udsendte soldater fra Varde Kommune.

Lørdag den 28. oktober vil du også kunne bidrage i Dagli'Brugsen

Elever fra 6. klasse på Årre, Agerbæk, og Starup Skoler skriver breve til udsendte soldater fra Varde Kommune som en del af projekt Hilsen Hjemmefra.

 

Lørdag den 28. oktober vil du også kunne bidrage. 

Kl. 10.00 – 13.00 er der indsamling i Dagli’Brugsen, Årre, Agerbæk og Starup samt i Din Købmand, Agerbæk. Der vil stå en sløret indkøbsvogn, som man kan putte et lille bidrag i. Samtidig med vil der ud for de 4 butikker være opstillet militære køretøjer, som børn og voksne kan udforske. 

 

En fast del af Hilsen Hjemmefra er, at børn i folkeskolen tager del i projektet. Alle skolers vil på skift få besøg af en soldat som fortæller om, hvordan det er at være udsendt. Emnerne kan være alt fra geografi og landets historie til familieliv og skolegang for landets børn. Den 6. klasse som får besøg er også den klasse som skriver breve til de udsendte soldater og pakker skotøjsæskerne med det indsamlede snolder og andre småfornødenheder. 

 

Projekt Hilsen Hjemmefra er et samarbejdsprojekt mellem Varde Kommune, Varde Handel og de tre garnisoner i kommunen – Hjemmeværnsskolen i Nymindegab, Hærens Kamp & Ildstøttecenter i Oksbøl og Hærens Efterretningscenter og Sergentskolen i Varde

 

                                             

Venlig hilsen

 

Dorthe Lund
Bosætningskoordinator


Kultur og Vækst
Direkte   79 94 61 83
Mobil      61 15 30 10
Mail        dolu@varde.dk

Bytoften 2, 6800 Varde
www.vardekommune.dk

lørdag 28 okt 2017 - Bent Nissen
Vist: 867 gange