Menu

Menu

ForsideNyhederKalenderBoligOnline TilmeldingAndre arrangementerBadmintonBordtennisFodboldGang og løbGymnastikHockeyHundetræningHåndboldKrocketPræmiespilVolleyballHjælpOm ÅrreBlomstrende LandsbyNatur omkring ÅrreOm Årre og OplandKontaktBillederByens RumErhvervForeningerInstitutionerLokal NytTilflyttereFaste opslag
Årre
Foto:

En fantastisk dejlig byfest uge er slut.

Atter i år har byfestudvalget skabt arrangementer som har været målrettet både børn og voksne og her vil vi blot nævne nogle enkelte begivenheder ud af mange.

En fantastisk dejlig byfest uge er slut!

Igennem hele uge 32 har Årre dagligt været pyntet op med Dannebrogsflag igennem Skolegade og hele vejen frem til byfestpladsen, hvor det har summet med forskelligartede aktiviteter og som ugen igennem har skabt en stemning og glæde for alle de deltagende på byfestpladsen.

Atter i år har byfestudvalget skabt arrangementer som har været målrettet både børn og voksne og her vil vi blot nævne nogle enkelte begivenheder ud af mange.

Ugen blev indledt med fed lørdag med disco for eleverne fra 4 - til 7. klasse. Søndagen startede med gudstjeneste i kirken og efterfølgende kaffe i teltet, Lokalhistorisk forening havde arrangeret en cykeltur som startede kl. 13.00 og hvor turen havde til formål at fortælle hvor vores "Vandhanevand" kommer fra, og efterfølgende blev der serveret kage og kaffe i teltet, i den forbindelse kan vi fortælle at Lokalhistorisk forening i år har 40 års jubilæum - Tillykke med det!

Der er blevet afviklet et Taekwondo show, spillet masser fodbold, afviklet et fotorally, og der er blevet hygget og danset til både senioraftenen og til årets fest for de unge som er blevet lidt ældre om lørdagen hvor dagen var blevet indledt med gratis kaffe og rundstykker inden det store torve og markedsdag og loppemarked for børn blevet åbnet - desværre i øsende regnvejr, men det slår ikke benene væk under hverken udstillerne eller de besøgende.

Revyen i år trak rigtig mange borgere af huse, hvor alle fik en fantastisk oplevelse med masser af sang og musik og muntre og rammende indslag over for både enkeltpersoner og byens borgere i almindelighed. Aktørerne på scenen havde taget udgangspunkt i nogle af de mere muntre og uheldige begivenheder som nogle af byens borgere havde bidraget med året igennem, og som undervejs fik teltet til at løfte sig i takt med latterbrølende fra tilhørerne.

Den store "Grill" aften som Kroparret fra Årre Kro havde ansvaret for var også velbesøgt, og mange havde valgt at forflytte det hjemlige måltid mad til byfestteltet denne aften, hvor der også blev afviklet både/løbe/cykel/ cross bingo og hele ugen igennem havde "Pigerne" i tombolaen travlt med at sælge lodder med både "Nittere" og flotte gevinster.

Bestyrelsen i Boldklubben og Borgerforeningen vil gerne takke byfestudvalget og alle de frivillige hjælpere, sponsorer samt alle de forskellige aktører for en fantastisk byfest uge, samtidigt vil vi gerne sige tak til vore borgere fra både by og land og omegn for en super god opbakning hele ugen igennem.

Med venlig hilsen

Bestyrelsen i Årre Borgerforening og Årre Boldklub.

 

 

 

 

 

tirsdag 15 aug 2017 - Bent Nissen
Vist: 607 gange