Menu

Menu

ForsideNyhederKalenderBoligOnline TilmeldingAndre arrangementerBadmintonBordtennisFodboldGang og løbGymnastikHockeyHundetræningHåndboldKrocketPræmiespilVolleyballHjælpOm ÅrreBlomstrende LandsbyNatur omkring ÅrreOm Årre og OplandKontaktBillederByens RumErhvervForeningerInstitutionerLokal NytTilflyttereFaste opslag
Årre
Foto:

Besøg Bogbussen i Årre

den 5 April fra kl. 16:10 - 22:00

EN SPÆNDENDE NYHED

BESØG BOGBUSSEN I ÅRRE

5 APRIL FRA KL. 16.10 -22.00

 

Planen er, at vi kommer til Årre d. 5 april kl.16.10-22.00

Vi holder ved smeden overfor Brugsen. I bussen vil der være mulighed for at hilse på det faste personale, få lidt lækkert til den søde tand, blive oprettet som låner hvis man ikke allerede er det, og høre mere om det nye tilbud om aften-åben-bogbus i Årre.

 

Hidtil har biblioteksbussen kun holdt i Årre 1 time ugentligt i ovennævnte tidsrum, men fra uge 14 bliver der mulighed for at komme i bogbussen om aftenen om onsdagen indtil kl.22, og det er netop den udvidelse af vores service, vi vil fejre den pågældende dag.

 

Flere kommuner i landet tilbyder bogbus-betjening i deres mindre byer, men Årre er det første sted (i hvert fald i vores landsdel), som får aften-åbent. Vi stoler på vores lånere, og derfor inviterer vi med glæde borgerne ind i bussen, selv om personalet fremover er taget hjem kl.17.10.

 

Indtil nu har bogbussen sat en kasse over til købmanden med de bestilte materialer, som lånerne ikke når at hente i bogbussens holdetid. Fremover vil bussens personale tage hjem, når den betjente åbningstid er slut. Herefter kan de borgere som er registreret som lånere indlæse deres lånernummer og en kode på et tastatur ved bussens dør og på den måde få adgang om aftenen til biblioteksbussen, så de selv kan udlåne de bøger, de skal have med sig.

Vi håber, at lånerne i Årre bliver glade for ordningen.

 

 

MED VENLIG HILSEN

PERSONALET I BOGBUSSEN/VARDE BIBLIOTEK

fredag 24 mar 2017 - Bent Nissen
Vist: 315 gange